A A A K K K
людям із порушенням зору
КНП «Корюківська центральна районна лікарня" Корюківської міської ради

Новини

Забезпечення лікарів житлом продовжується.

Корюківська лікарня продовжує забезпечувати своїх спеціалістів житлом. Нещодавно отримав ключі від 2 кімнатної квартири лікар – невропатолог терапевтичного відділення лікарні Ананенко Борис Олександрович. Народився Борис Олександрович в смт. Холми, Корюківського району. Навчався в державному медичному університеті в м. Суми, який закінчив в 2021 році. Після проходження інтернатури з лютого 2023 року працює  в Корюківській ЦРЛ. Колектив лікарні вітає лікаря з отриманням квартири.

09:08 23.08.2023

Квартира для лікаря.

Науменко Олександр Юрійович лікар акушер-гінеколог Корюківської ЦРЛ отримав ключі від 3-х кімнатної квартири. Олександр Юрійович наш земляк з с. Охромієвичі. Закінчив Національний медичний університет в 2016 році за спеціальністю – лікувальна справа. В нашій лікарні проходив інтернатуру. Лікарем акушер-гінекологом працює з  серпня 2019 року. Олександр Юрійович постійно підвищує свій професіональний рівень, отримав другу кваліфікаційну категорію. Колектив лікарні вітає лікаря з отриманням квартири.

10:29 10.08.2023

Одне життя. Одна печінка

Гепатит – це запалення печінки, яке може приводити до розвитку фіброзу (рубцювання), цирозу або раку печінки. Найпоширенішими збудниками хвороби є віруси гепатиту, але причиною захворювання можуть також бути інші інфекції, токсичні речовини (наприклад, алкоголь і деякі наркотики) та аутоімунні захворювання.

13:24 26.07.2023

Що слід мати вдома, щоб захиститися від наслідків радіаційної аварії

Попри міжнародний нагляд за роботою Запорізької атомної електростанції в Енергодарі, краще бути готовим до будь-яких надзвичайних ситуацій, зокрема і пов’язаних з поширенням радіації. Попередньо Міністерство охорони здоров’я уже підготувало низку матеріалів:

13:28 30.06.2023

«Єдині новини» – загальноукраїнський інформаційний телемарафон

Від уведення воєнного стану в Україні 24 лютого 2022 року з метою інформування населення щодо безпекової ситуації та про діяльність державних органів, усі загальнонаціональні телеканали об’єднались на єдиній інформаційній платформі стратегічної комунікації – цілодобовому інформаційному марафоні «Єдині новини #UАразом», програмне наповнення яких складається переважно з інформаційних та/або інформаційно-аналітичних передач.

08:08 01.06.2023

Всесвітній день без тютюну.

31 травня щорічно відзначається Всесвітній день без тютюну. Вживання тютюну лягає важким тягарем на плечі населення та економіку країни. Куріння викликає підвищений ризик серцево-судинних та респіраторних захворювань, понад 20 типів або підтипів раку, діабету тощо.

13:08 25.05.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень