A A A K K K
людям із порушенням зору
КНП «Корюківська центральна районна лікарня" Корюківської міської ради

Новини

Реакція на вакцинацію.

Чи рекомендований профілактичний прийом жарознижувальних препаратів перед вакцинацією для попередження лихоманки та фебрильних судом?

13:30 19.04.2024

Телемедицина

  КНП «Корюківська ЦРЛ»  одне з перших в області провело телевідеоконсультування за допомогою системи «Teladoc». Проєкт «Teladoc» заснований на використанні комплексів віртуальної присутності лікаря біля пацієнта. За допомогою спеціального пристрою з камерою лікар, у разі необхідності, може віддалено, захищеними каналами зв'язку провести консультацію пацієнта для іншого лікаря.  Це вкрай важливо для людей, що проживають на прифронтових, деокупованих та важкодоступних територіях.

14:39 09.04.2024

Моє здоров’я – моє право

Інформуємо, що з ініціативи Всесвітньої організації охорони здоров’я 7 квітня щорічно відзначається Всесвітній день здоров’я, який цьогоріч проходитиме під гаслом «Моє здоров’я – моє право».

13:12 29.03.2024

Всесвітній день боротьби з туберкульозом.

24 березня – День боротьби з туберкульозом. Цей діагноз щороку встановлюють щонайменше 20 тисячам українців. До початку повномасштабної війни кожен регіон України мав інноваційні методи діагностики, короткі й ефективні режими лікування. Люди з закритою формою туберкульозу могли лікуватися амбулаторно і продовжувати наповнене життя без ізоляції і стигматизації. Зараз же, через обстріли, бомбардування та атаки, українські пацієнти в деяких містах залишаються без доступу до обстежень і терапії, водночас окупаційні війська нищать медичну інфраструктуру.

13:18 21.03.2024

Дякуємо бельгійській компанії Bevaplast

Дякуємо бельгійській компанії Bevaplast за медицинські засоби, Хансу ва Стратену за координацію, ЛайфЛайн Укрейн та Українській призмі за доставку з Нідерландів.

13:36 18.09.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень