A A A K K K
людям із порушенням зору
КНП «Корюківська центральна районна лікарня" Корюківської міської ради

Новини

Захистіть дітей від поліомієліту

МОЗ за підтримки Дитячого фонду ООН (ЮНІСЕФ) в Україні та інших міжнародних партнерів, працює над інформуванням населення про небезпеку поліомієліту та збільшенням охоплення дітей вакцинацією від цієї хвороби.  Інформації на тему поліомієліта, а саме “Захищай. Вакцинуй дітей від поліомієліту”, буклетів для медичних працівників “Вакцинуємось від поліомієліту: принципи ефективної комунікації з батьками”, буклетів для батьків “Захистіть дитину від невиліковного паралічу спричиненого поліомієлітом!” за посиланням: https://drive.google.com/drive/folders/1FLmXWXl3H28VYVkos3HDGt-h1le49aR8

08:33 15.05.2023

Інформація МОЗ про щеплення.

З метою покращення інформування населення та популяризації рутинних щеплень серед дітей та дорослих в Україні створено Національний портал з імунізації https://vaccine.org.ua/ , який символічно запущено в роботу. Інформацію про qr-код та доступні розміри банеру та коди вставки розміщено за посиланням: https://vaccine.org.ua/pidtrymaty-proekt/

14:31 26.04.2023

Туберкульоз виліковний !

24 березня – День боротьби з туберкульозом. Цей діагноз щороку встановлюють щонайменше 20 тисячам українців. До початку повномасштабної війни кожен регіон України мав інноваційні методи діагностики, короткі й ефективні режими лікування. Люди з закритою формою туберкульозу могли лікуватися амбулаторно і продовжувати наповнене життя без ізоляції і стигматизації. Зараз же, через обстріли, бомбардування та атаки, українські пацієнти в деяких містах залишаються без доступу до обстежень і терапії, водночас окупаційні війська нищать медичну інфраструктуру.

11:39 27.03.2023

Автомобіль для ЗСУ від медиків.

Висловлюю подяку колективу КНП «Корюківська ЦРЛ» за активну позицію та участь в зборі коштів для ЗСУ. Спільними зусиллями було зібрано 144800 гривень. За ці кошти придбано автомобіль Nissan X – trail та передано нашим землякам на передову. Можливо вона врятує не одне життя. Тільки разом ми переможемо ворога. Слава ЗСУ ! Слава Україні !

15:18 21.02.2023

Квартира для лікаря.

Ключі від 2-х кімнатної квартири отримав лікар – анестезіолог Корюківської ЦРЛ Олешко Сергій Володимирович. Родом Сергій Володимирович з смт. Березне, Чернігівського району. Навчався в Тернопільському державному медичному  університеті. Після проходження інтернатури в Національному університеті охорони здоров'я України імені П. Л. Шупика з серпня минулого року працює в нашій лікарні лікарем анестезіологом відділення анестезіології з ліжками інтенсивної терапії. Колектив лікарні вітає Сергія Володимировича з отриманням квартири.

09:04 16.02.2023

Електрогенератори для лікарні

Колектив КНП "Корюківська ЦРЛ" щиро вдячний благодійникам за надання бензинових електрогенераторів, які заплановано застосувати для забезпечення аварійним живленням критично важливих приміщень лікарні.

10:06 09.02.2023

Сім’я медиків отримала квартиру.

Корюківська лікарня продовжує забезпечувати своїх спеціалістів житлом. Нещодавно сім’я Дейнеки Максима Анатолійовича – лікаря анестезіолога відділення анестезіології з ліжками інтенсивної терапії отримала квартиру. Максим Анатолійович закінчив Вінницький національний медичний університет ім. академіка Пирогова. Інтернатуру проходив в Корюківській лікарні, де працює по теперішній час. Народився Максим Анатолійович в с. Олександрівка,  Корюківського району, одружений. Дружина Єлизавета Вікторівна працює сестрою медичною також у  відділенні анестезіології з ліжками інтенсивної терапії нашої лікарні.

14:01 22.12.2022

Забезпечення лікарів житлом продовжується.

Корюківська лікарня продовжує забезпечувати своїх спеціалістів житлом. Нещодавно отримав квартиру лікар – травматолог хірургічного відділення лікарні Чепурний Євген Миколайович. Народився Євген Миколайович в смт. Понорниця, Коропського району. Навчався в Українській медичній стоматологічній академії в м. Полтава. Інтернатуру проходив на базі Чернігівської обласної  лікарні, з серпня цього року працює в Корюківській ЦРЛ.

09:05 15.12.2022

Лікарю покращили житлові умови.

Лікарю ортопеду-травматологу Корюківської ЦРЛ Удовенку Іллі Михайловичу покращили житлові умови, придбали приватний будинок. Ілля Михайлович родом з с. Величківка, Корюківського району, показав себе кваліфікованим та грамотним спеціалістом. Проходив інтернатуру в хірургічному відділенні Корюківської ЦРЛ, де працює по теперішній час.

08:45 24.11.2022

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень