A A A K K K
людям із порушенням зору
КНП «Корюківська центральна районна лікарня" Корюківської міської ради

Новини

Подяка благодійникам !

   Корюківська центральна районна лікарня – це єдиний медичний заклад в районі, який фахово надає травматологічну допомогу. Це стало можливим завдяки роботі чотирьох лікарів-травматологів (один з яких зараз мобілізований) та достатньої матеріально-технічної бази.     Проте, ми не зупиняємось на досягнутому. Завдяки тісній співпраці з благодійниками постійно нарощуємо свій потенціал. Так завдяки допомозі фонду «NOVA UKRAINE» лікарня отримала величезну кількість електричного та механічного інструментарію, а також багато розхідних матеріалів загальною вартістю біля 1 млн. грн.     Велика дяка і низький уклін благодійникам ! Разом до перемоги !

14:50 11.10.2022

Нові норми бездимного законодавства — це не про обмеження чи заборони, а про захист здоров’я українців

З 1 липня 2022 року набули чинності зміни до Закону № 1019-IX, який відтепер визнає сигарети для нагрівання (ТВЕНи) тютюновими виробами. Зокрема, це передбачає заборону продажу неповнолітнім як сигарет для нагрівання, так і систем для їх використання, а також заборону будь-якої реклами, стимулювання продажу чи спонсорства цих продуктів.

10:40 10.10.2022

З початком осені захворюваність на COVID-19 в Україні щотижня збільшується приблизно на 40%

Зараз дуже важливо берегти своє здоров’я та не піддавати його зайвому ризику. Недотримання протиепідемічних заходів може спричинити більше зростання випадків захворювання на COVID-19, ніж минулого року.

09:10 10.10.2022

COVID-19 нікуди не зник! Єдиний шанс захиститися від важкого перебігу хвороби – вакцинація

Щоденні новини з військового та дипломатичного фронту витіснили з українського медіапростору згадки про коронавірус SARS-CoV-2 – і може здатися, що ми нарешті подолали пандемію. Та, на жаль, це не так.

08:35 12.09.2022

«Надихнись Україною!»

Державне агентство розвитку туризму України з метою підтримки галузі та стимуляції туристичного сегменту економіки має намір організувати масштабну соціальну рекламну кампанію з наративом «Надихнись Україною!».

09:47 06.09.2022

Придбали резектоскоп

КНП «Корюківська ЦРЛ» придбала  ротаційний біполярний резектоскоп, призначений для трансуретральної електрорезекції тканин струмами високої частоти при аденомі передміхурової залози і різних новоутворень, видалення каменів з порожнини сечового міхура, а також для припікання судин, що кровоточать. Лікар-хірург на моніторі візуально бачить область хірургічного втручання.  Хірургічні втручання за допомогою ротаційного резектоскопа менш травматичні, хворі, як правило, одужують через 2-3 дні. Вже проведені перші операції.

11:11 08.07.2022

Запрацював новий цифровий рентгенівський апарат

Стаціонарний рентгенівський апарат IMAX 8200 – цифровий рентгенодіагностичний апарат на U-подібному штативі для загальних діагностичних досліджень методом рентгенографії. Технічні характеристики апарату дають можливість проводити діагностичні дослідження у горизонтальній та вертикальній проекції. Дозволяє отримувати візуалізацію виняткової якості в ортопедії при дослідженні колінного суглоба та черепа. Дає можливість використовувати рентген прозору каталку для дослідження лежачих хворих. Зручність та простота діагностичного дослідження гарантується графічним інтерфейсом, сенсорним LCD кольоровим екраном та цифровою інтелектуальною системою управління. Апарат оснащений сучасним програмним забезпеченням, яке допомагає регулювати дозу опромінення з урахуванням таких параметрів як вік та конституція пацієнта, анатомічна сфера дослідження та позиція. Безшумне та плавне переміщення дуги забезпечує моторизована система європейського виробника. Точність і безпека руху дуги контролюється цифровою системою.

14:57 28.06.2022

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень