A A A K K K
людям із порушенням зору
КНП «Корюківська центральна районна лікарня" Корюківської міської ради

Новини

Моє здоров’я – моє право

Інформуємо, що з ініціативи Всесвітньої організації охорони здоров’я 7 квітня щорічно відзначається Всесвітній день здоров’я, який цьогоріч проходитиме під гаслом «Моє здоров’я – моє право».

13:12 29.03.2024

Всесвітній день боротьби з туберкульозом.

24 березня – День боротьби з туберкульозом. Цей діагноз щороку встановлюють щонайменше 20 тисячам українців. До початку повномасштабної війни кожен регіон України мав інноваційні методи діагностики, короткі й ефективні режими лікування. Люди з закритою формою туберкульозу могли лікуватися амбулаторно і продовжувати наповнене життя без ізоляції і стигматизації. Зараз же, через обстріли, бомбардування та атаки, українські пацієнти в деяких містах залишаються без доступу до обстежень і терапії, водночас окупаційні війська нищать медичну інфраструктуру.

13:18 21.03.2024

Дякуємо бельгійській компанії Bevaplast

Дякуємо бельгійській компанії Bevaplast за медицинські засоби, Хансу ва Стратену за координацію, ЛайфЛайн Укрейн та Українській призмі за доставку з Нідерландів.

13:36 18.09.2023

Забезпечення лікарів житлом продовжується.

Корюківська лікарня продовжує забезпечувати своїх спеціалістів житлом. Нещодавно отримав ключі від 2 кімнатної квартири лікар – невропатолог терапевтичного відділення лікарні Ананенко Борис Олександрович. Народився Борис Олександрович в смт. Холми, Корюківського району. Навчався в державному медичному університеті в м. Суми, який закінчив в 2021 році. Після проходження інтернатури з лютого 2023 року працює  в Корюківській ЦРЛ. Колектив лікарні вітає лікаря з отриманням квартири.

09:08 23.08.2023

Квартира для лікаря.

Науменко Олександр Юрійович лікар акушер-гінеколог Корюківської ЦРЛ отримав ключі від 3-х кімнатної квартири. Олександр Юрійович наш земляк з с. Охромієвичі. Закінчив Національний медичний університет в 2016 році за спеціальністю – лікувальна справа. В нашій лікарні проходив інтернатуру. Лікарем акушер-гінекологом працює з  серпня 2019 року. Олександр Юрійович постійно підвищує свій професіональний рівень, отримав другу кваліфікаційну категорію. Колектив лікарні вітає лікаря з отриманням квартири.

10:29 10.08.2023

Одне життя. Одна печінка

Гепатит – це запалення печінки, яке може приводити до розвитку фіброзу (рубцювання), цирозу або раку печінки. Найпоширенішими збудниками хвороби є віруси гепатиту, але причиною захворювання можуть також бути інші інфекції, токсичні речовини (наприклад, алкоголь і деякі наркотики) та аутоімунні захворювання.

13:24 26.07.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень