A A A K K K
людям із порушенням зору
КНП «Корюківська центральна районна лікарня" Корюківської міської ради

Новини

Автомобіль для ЗСУ від медиків.

Висловлюю подяку колективу КНП «Корюківська ЦРЛ» за активну позицію та участь в зборі коштів для ЗСУ. Спільними зусиллями було зібрано 144800 гривень. За ці кошти придбано автомобіль Nissan X – trail та передано нашим землякам на передову. Можливо вона врятує не одне життя. Тільки разом ми переможемо ворога. Слава ЗСУ ! Слава Україні !

15:18 21.02.2023

Квартира для лікаря.

Ключі від 2-х кімнатної квартири отримав лікар – анестезіолог Корюківської ЦРЛ Олешко Сергій Володимирович. Родом Сергій Володимирович з смт. Березне, Чернігівського району. Навчався в Тернопільському державному медичному  університеті. Після проходження інтернатури в Національному університеті охорони здоров'я України імені П. Л. Шупика з серпня минулого року працює в нашій лікарні лікарем анестезіологом відділення анестезіології з ліжками інтенсивної терапії. Колектив лікарні вітає Сергія Володимировича з отриманням квартири.

09:04 16.02.2023

Електрогенератори для лікарні

Колектив КНП "Корюківська ЦРЛ" щиро вдячний благодійникам за надання бензинових електрогенераторів, які заплановано застосувати для забезпечення аварійним живленням критично важливих приміщень лікарні.

10:06 09.02.2023

Сім’я медиків отримала квартиру.

Корюківська лікарня продовжує забезпечувати своїх спеціалістів житлом. Нещодавно сім’я Дейнеки Максима Анатолійовича – лікаря анестезіолога відділення анестезіології з ліжками інтенсивної терапії отримала квартиру. Максим Анатолійович закінчив Вінницький національний медичний університет ім. академіка Пирогова. Інтернатуру проходив в Корюківській лікарні, де працює по теперішній час. Народився Максим Анатолійович в с. Олександрівка,  Корюківського району, одружений. Дружина Єлизавета Вікторівна працює сестрою медичною також у  відділенні анестезіології з ліжками інтенсивної терапії нашої лікарні.

14:01 22.12.2022

Забезпечення лікарів житлом продовжується.

Корюківська лікарня продовжує забезпечувати своїх спеціалістів житлом. Нещодавно отримав квартиру лікар – травматолог хірургічного відділення лікарні Чепурний Євген Миколайович. Народився Євген Миколайович в смт. Понорниця, Коропського району. Навчався в Українській медичній стоматологічній академії в м. Полтава. Інтернатуру проходив на базі Чернігівської обласної  лікарні, з серпня цього року працює в Корюківській ЦРЛ.

09:05 15.12.2022

Лікарю покращили житлові умови.

Лікарю ортопеду-травматологу Корюківської ЦРЛ Удовенку Іллі Михайловичу покращили житлові умови, придбали приватний будинок. Ілля Михайлович родом з с. Величківка, Корюківського району, показав себе кваліфікованим та грамотним спеціалістом. Проходив інтернатуру в хірургічному відділенні Корюківської ЦРЛ, де працює по теперішній час.

08:45 24.11.2022

Життя без тютюну.

Проблема вживання тютюну нині особливо актуальна в українському суспільстві. За даними опитування, проведеного КМІС у травні 2022 року, порівняно з 2020 роком, відсоток щоденних курців збільшився серед чоловіків з 38.0% до 44.4%, серед жінок з 10.8% до 14.9%, серед усіх опитаних з 23.1% до 28.3%. Натомість нині життя українців забирає не лише тютюн, але й війна – тож нам під силу зменшити рівень смертності там, де це можливо проконтролювати.

09:48 23.11.2022

В Корюківській ЦРЛ встановлений сучасний рентгенівський апарат  С-дуга

      В Корюківській центральній районній лікарні встановлений сучасний рентгенівський апарат  С-дуга, який широко використовується як у діагностиці патологій, так і у виконанні хірургічних втручань. Прилад допомагає чітко побачити картину в цілому та в деталях, отримати якісний знімок.    Головна зручність полягає в тому, що пацієнту не потрібно щось робити, він може лежати на кушетці або хірургічному столі.. Прилад розміщують так, щоб пацієнт опинився між випромінювачем та сенсором, та проводять безперервне обстеження або роблять рентгенівський знімок.     Дуга має кілька робочих режимів:  постійна рентгеноскопія (безперервна трансляція певної ділянки тіла); імпульсна рентгеноскопія (створення серії знімків із заданим проміжком); томографія (створення низки пошарових знімків з миттєвим результатом); подовжена експозиція (обстеження з високою дозою рентген-променів); традиційна рентгенографія. Рентгенівський апарат С – дуга закуплена Міністерством охорони здоров'я за кошти зібрані в рамках фандрейзингової компанії United 24.

14:38 21.11.2022

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень