A A A K K K
людям із порушенням зору
КНП «Корюківська центральна районна лікарня" Корюківської міської ради

Новини

«Надихнись Україною!»

Державне агентство розвитку туризму України з метою підтримки галузі та стимуляції туристичного сегменту економіки має намір організувати масштабну соціальну рекламну кампанію з наративом «Надихнись Україною!».

09:47 06.09.2022

Придбали резектоскоп

КНП «Корюківська ЦРЛ» придбала  ротаційний біполярний резектоскоп, призначений для трансуретральної електрорезекції тканин струмами високої частоти при аденомі передміхурової залози і різних новоутворень, видалення каменів з порожнини сечового міхура, а також для припікання судин, що кровоточать. Лікар-хірург на моніторі візуально бачить область хірургічного втручання.  Хірургічні втручання за допомогою ротаційного резектоскопа менш травматичні, хворі, як правило, одужують через 2-3 дні. Вже проведені перші операції.

11:11 08.07.2022

Запрацював новий цифровий рентгенівський апарат

Стаціонарний рентгенівський апарат IMAX 8200 – цифровий рентгенодіагностичний апарат на U-подібному штативі для загальних діагностичних досліджень методом рентгенографії. Технічні характеристики апарату дають можливість проводити діагностичні дослідження у горизонтальній та вертикальній проекції. Дозволяє отримувати візуалізацію виняткової якості в ортопедії при дослідженні колінного суглоба та черепа. Дає можливість використовувати рентген прозору каталку для дослідження лежачих хворих. Зручність та простота діагностичного дослідження гарантується графічним інтерфейсом, сенсорним LCD кольоровим екраном та цифровою інтелектуальною системою управління. Апарат оснащений сучасним програмним забезпеченням, яке допомагає регулювати дозу опромінення з урахуванням таких параметрів як вік та конституція пацієнта, анатомічна сфера дослідження та позиція. Безшумне та плавне переміщення дуги забезпечує моторизована система європейського виробника. Точність і безпека руху дуги контролюється цифровою системою.

14:57 28.06.2022

Медичні гарантії 2022

За цим посиланням ви можете ознайомитись з Програмою медичних гарантій 2022  -https://bit.ly/340tBVj

08:36 16.02.2022

Лікар отримав ордер на квартиру.

06.01.2022 року лікар – анестезіолог Корюківської ЦРЛ Бубенець Ольга Василівна отримала ордер на 3-кімнатну квартиру в м. Корюківка. Ольга Василівна родом з м. Новгород - Сіверського , в Корюківській ЦРЛ працює з 22 вересня 2021 року. На даний час надає медичну допомогу хворим на COVID – 19 в інфекційному відділені лікарні.

13:22 06.01.2022

Нова квартира для лікаря

29.12.2021 року за кошти ПАТ «Слов’янські шпалери - КФТП»  лікарю – педіатру Корюківської ЦРЛ Романовській Аллі Анатоліївні придбали 3-кімнатну квартиру в м. Корюківка. Алла Анатоліївна родом з м. Мени , Корюківського району, в педіатричному відділенні Корюківської ЦРЛ працює з 1 жовтня 2021 року по теперішній час. Алла Анатоліївна показала себе кваліфікованим та грамотним спеціалістом. Дякуємо Президенту ПАТ «Слов’янські шпалери -КФТП»  Бондарю Анатолію Олександровичу за постійну значну підтримку Корюківської ЦРЛ.

10:55 30.12.2021

Лікар отримав житло

20 грудня 2021 року лікар ортопед-травматолог Корюківської ЦРЛ Удовенко Ілля Михайлович отримав ордер на житло. Ілля Михайлович родом з с. Величківка,  Корюківського району. Проходив інтернатуру в хірургічному відділенні Корюківської ЦРЛ, де працює по теперішній час. Ілля Михайлович показав себе кваліфікованим та грамотним спеціалістом.

10:01 20.12.2021

«Щеплення — суперсила від хвороб»

Міністерство охорони здоров’я України за підтримки та спільно з міжнародними партнерами – UNICEF та USAID – реалізовує загальнонаціональну інформаційну кампанію «Щеплення — суперсила від хвороб» із популяризації рутинної вакцинації дітей та дорослих. У межах цієї кампанії розроблені два інформаційні ролики із закликом до батьків: «Вакцинувати дітей відповідно до національного календаря профілактичних щеплень і захистити їх від 10 небезпечних інфекційних хвороб»; «Пам'ятати про власну ревакцинацію і вчасно її робити». Зазначені матеріали для опрацювання можна завантажити в електронному вигляді за посиланням: https://bit.ly/vac_video_subtitles.

11:46 10.11.2021

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень