A A A K K K
людям із порушенням зору
КНП «Корюківська центральна районна лікарня" Корюківської міської ради

Новини

Апарат ШВЛ Hamilton C6

В Корюківській лікарні з’явився перший в області апарат штучної вентиляції легень нового покоління Hamilton C6, який має два інтелектуальних режими для штучної вентиляції легень хворого пацієнта. При першому адаптивному режимі лікар задає мінімальні параметри підтримки дихання хворого, а апарат сам підбирає необхідні параметри вентиляції легень в залежності від стану хворого. Другий режим, інтеливент – лікар задає цільові показники для насичення крові киснем та кількість вуглекислого газу, в повітрі що видихається. Далі апарат аналізує стан хворого та коректує показники штучного дихання. Апарат ШВЛ Hamilton C6 підбирає автоматично тиск повітря, що подається для забезпечення повного відкриття всіх сегментів легень,  має функцію підігріву та зволоження повітря, що подається хворому, а також автоматичного відключення при нормалізації дихання пацієнта. Апарат ШВЛ Hamilton C6 вартістю близько 1,9 млн. грн., придбаний за кошти лікарні, що зароблені в Національної служби здоров’я України.

08:28 31.08.2020

Про намір передачі в оренду майна.

КНП «Корюківська ЦРЛ повідомляє про намір передачі в оренду нежитлового приміщення (5 кімнат) на першому поверсі поліклініки, що є об’єктом спільної власності територіальних громад міста, селища та сіл Корюківського району. Приміщення має окремий вхід, загальна площа кабінетів 31,2 кв.м., корисна площа 31,2 кв.м. для надання медичних послуг населенню. Термін оренди не більше 2-х років. Умови, яким повинні відповідати пропозиції заявників: компенсація витрат орендодавця на публікацію інформації про намір передачі майна в оренду, проведення незалежної оцінки майна. Заяви про намір оренди зазначеного майна приймаються протягом 10 днів після публікації інформації за адресою: м. Корюківка, вул. Шевченка 101, приймальна генерального директора. Додаткова інформація за тел.: 2-12-88, 2-11-98.

08:50 18.08.2020

Кисневий концентратор в інфекційному відділені лікарні.

Кисневий концентратор в інфекційному відділені лікарні. Дякуючи обласній державній адміністрації та обласному Управлінню охорони здоровя інфекційне відділення КНП "Корюківська ЦРЛ" отримало новітній кисневий концентратор NewLife 10 л., виробництво США. Кисневий концентратор надасть змогу лікарям надавати якісну медичну допомогу хворим з ураженням легенів, в т.ч. хворим на COVID - 19. Ватртість кисневого концентратора 120 тис. грн. Кошти виділені з обласного бюджету.

10:19 24.04.2020

Інформаційно-освітні матеріали з питань профілактики коронавірусу

Інформаційні матеріали про безпеку під час карантину, що допоможуть захистити себе та зменшити ризики поширення коронавірусу COVID-19, які знаходяться за наступним посиланням:  https://drive.google.com/drive/u/0/folders/1T4EG6o7_EBWd2bYIkUn1EMNfx2J3HuOb?fbclid=IwAR35G0p2cyZhgTSbcmAA6QF_xo0NJdm9x6OPsiUdOdgvp7zpT0BZcATx6Qw   

09:40 20.03.2020

Що таке глаукома ?

Глаукома підступна тим, що призводить до невиліковної сліпоти. Як її вчасно розпізнати і хто у групі ризику? У Всесвітній день боротьби з глаукомою,  відзначається 6 березня.  На  запитання,що цікавлять громадян відповідає  лікар-офтальмолог КНП "Корківська ЦРЛ"  Інна Єременко.

10:53 10.03.2020

Здоровий спосіб життя !

Здоровий спосіб життя — простий шлях до довголіття Здоровий спосіб життя допоможе позбутися поганих звичок, знайти гармонію в житті, продовжити молодість і попередити захворювання. У цій статті ми дамо вам основні поради, які допоможуть вам вести здоровий спосіб життя.      Згідно з ВООЗ, існує чотири основні чинники, які більшою чи меншою мірою визначають стан здоров’я: спосіб та умови життя (50–55%), екологічна обстановка навколишнього середовища (20–25%), спадковість (15–20%) і рівень медичного обслуговування (7–15%).      Зауважте, спосіб життя має найбільший вплив на стан нашого здоров’я. Про те ж говорить статистика основних причин смертності в світі: вирішальний фактор у розвитку тієї чи іншої хвороби припадає на спосіб життя людини. Здоровий спосіб життя закладає фундамент гарного самопочуття, зміцнює захисні сили організму та розкриває його потенційні можливості.     Щоб допомогти собі в цьому, визначимо основні елементи здорового способу життя: 1. Правильне, збалансоване харчування — достатня кількість білків, вуглеводів, жирів, вітамінів, амінокислот, мікро- та макроелементів. Натуральна їжа — джерело енергії, необхідної нам для життя. Щоб правильний раціон поліпшив стан здоров’я, він повинен відповідати певним правилам: — їжа має бути збалансованою та різноманітною; — їжте більше овочів, злакових, фруктів; — замініть тваринні жири рибою; — вживайте молочні продукти низької жирності; — відмовтеся від солі, цукру, а також продуктів, що містять добавки; — щодня з’їдайте один зубок часнику; — почніть ранок зі склянки чистої води, випитої натщесерце; — не пропускайте прийоми їжі, особливо, сніданок. 2. Достатня рухова активність — одна з проблем сучасної цивілізації. Ходьбу пішки замінили поїздки в транспорті, активний відпочинок — перегляд телевізійних передач. Гіподинамія — одна з найбільших проблем на шляху до здорового способу життя.      Зарядка або гімнастика,  тривалі піші прогулянки допоможуть вам залишатися у формі й без зусиль подолати гіподинамію. Навіть найзвичайнісінька робота в саду чи прибирання в будинку збільшують рухову активність.      Рухова активність зміцнює м’язи, за рахунок чого зменшується навантаження на суглоби, попереджає остеопороз, знижує ризик виникнення серцево-судинних захворювань, діабету, допомагає впоратися з зайвою вагою, стресом і депресією.  3. Сон — важлива складова здорового способу життя. Згідно зі східною медициною, найбільш сприятливий час для сну — з 22 години до 6 години ранку. В цей час відбувається очищення крові та перерозподіл енергії. Для здорового повноцінного сну відмовтеся від напоїв, що містять кофеїн або, принаймні, не вживайте їх у другій половині дня.

09:24 27.02.2020

Коронавірус - профілактика.

За даними МОЗ України станом на 29 січня 2020 року у світі зареєстровано 6057 лабораторно підтверджених випадків коронавірусної інфекції 2019-nCoV, 132 з яких летальні. Окрім Китаю, захворювання зафіксовано у 15 країнах світу.

08:28 31.01.2020

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень