A A A K K K
людям із порушенням зору
КНП «Корюківська центральна районна лікарня" Корюківської міської ради

Життя без тютюну.

Дата: 23.11.2022 09:48
Кількість переглядів: 69

Проблема вживання тютюну нині особливо актуальна в українському суспільстві. За даними опитування, проведеного КМІС у травні 2022 року, порівняно з 2020 роком, відсоток щоденних курців збільшився серед чоловіків з 38.0% до 44.4%, серед жінок з 10.8% до 14.9%, серед усіх опитаних з 23.1% до 28.3%. Натомість нині життя українців забирає не лише тютюн, але й війна – тож нам під силу зменшити рівень смертності там, де це можливо проконтролювати.

Причому у суспільстві є позитивні тенденції: 62,5% курців хочуть позбутися залежності, а близько 40% наразі намагаються кинути курити. Відмовитися від куріння може кожен. Однак більшості курців потрібна допомога рідних і фахівців. Не соромтеся звернутися по фахову допомогу до сімейного лікаря, нарколога чи психотерапевта – і шанси на успішну відмову від тютюну будуть значно вищими.

Дізнатись про дієві методи відмови від куріння можна на сайті www.stopsmoking.org.ua та в інформаційному буклеті за посиланням http://stopsmoking.org.ua/wp-content/uploads/2019/06/Booklet_I-quit-smoking-1.pdf

Дбайте про захист свого бездимного середовища та турбуйтеся про здоров’я людей навколо, не обкурюючи їх, а найкраще – назовсім відмовтеся від куріння. Адже наша держава нині, як ніколи, потребує здорових та сильних українців, здатних наполегливо наближати перемогу!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень