A A A K K K
людям із порушенням зору
КНП «Корюківська центральна районна лікарня" Корюківської міської ради

В Корюківській ЦРЛ встановлений сучасний рентгенівський апарат  С-дуга

Дата: 21.11.2022 14:38
Кількість переглядів: 55

      В Корюківській центральній районній лікарні встановлений сучасний рентгенівський апарат  С-дуга, який широко використовується як у діагностиці патологій, так і у виконанні хірургічних втручань. Прилад допомагає чітко побачити картину в цілому та в деталях, отримати якісний знімок.    Головна зручність полягає в тому, що пацієнту не потрібно щось робити, він може лежати на кушетці або хірургічному столі.. Прилад розміщують так, щоб пацієнт опинився між випромінювачем та сенсором, та проводять безперервне обстеження або роблять рентгенівський знімок.
    Дуга має кілька робочих режимів:  постійна рентгеноскопія (безперервна трансляція певної ділянки тіла); імпульсна рентгеноскопія (створення серії знімків із заданим проміжком); томографія (створення низки пошарових знімків з миттєвим результатом); подовжена експозиція (обстеження з високою дозою рентген-променів); традиційна рентгенографія.
Рентгенівський апарат С – дуга закуплена Міністерством охорони здоров'я за кошти зібрані в рамках фандрейзингової компанії United 24.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень