A A A K K K
людям із порушенням зору
КНП «Корюківська центральна районна лікарня" Корюківської міської ради

Коронавірус - профілактика.

Дата: 31.01.2020 08:28
Кількість переглядів: 143

За даними МОЗ України станом на 29 січня 2020 року у світі зареєстровано 6057 лабораторно підтверджених випадків коронавірусної інфекції 2019-nCoV, 132 з яких летальні. Окрім Китаю, захворювання зафіксовано у 15 країнах світу.

Для недопущення поширення вірусу 2019-nCoV в Україні  були вжиті заходи:

  • Прийнято наказ про утворення  оперативного штабу щодо недопущення занесення і поширення на території України випадків захворювань, спричинених новим коронавірусом  та затвердження рекомендації щодо дій при виявленні коронавірусної інфекції https://bit.ly/2uGxL2m 
  • Розпочато температурний скринінг пасажирів на прямих рейсах з Китаю до аеропорту Бориспіль. На санітарно-карантинних пунктах в аеропорту Бориспіль посилено команди швидкого реагування та епідеміологів і переведено їх в цілодобовий режим роботи. Також забезпечено чергування бригад швидкої медичної допомоги.
  • Надані роз’яснення та рекомендації лабораторними центрами МОЗ України. 
  • Рекомендовано утриматися від подорожей до Китаю https://bit.ly/2vuyjcb

За оцінками ВООЗ та ECDC ризики розповсюдження цього штаму вірусу залишаються високими як на регіональному, так і на глобальному рівнях.

МОЗ України наголошує, що вакцин та специфічних ліків від коронавірусу 2019-nCoV не існує. Громадянам варто дотримуватись стандартних заходів профілактики ГРВІ.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень